Vacature: Officemanager/Management Assistent

Vacature: Officemanager/Management Assistent

Fysio Barneveld zoekt iemand die dagelijks: “Ik moet hier ook alles zelf doen!” mompelt 

Functie: Officemanager/Management Assistent/ Head of ‘alles zelf doen’ Titel mag je er zelf aan vast plakken want jij moet tenslotte alles zelf doen dus waarom dit ook niet.  

Jij bent de spil in onze energieke praktijk waar iedereen druk is en de patiënt centraal heeft staan. De administratie, facturatie en natuurlijk onze drukke telefoonlijn zijn jouw specialiteit en daar draai jij je hand niet voor om. Alle patiënten die bij ons in het pand komen begroet jij met een brede glimlach en  je beheert de boekhouding en het materiaal van het bedrijf met zorg. Je ziet zelf werk liggen en bent niet vies van aanpakken en doorhalen.

Je kent je collega’s door en door en vergeet geen enkele verjaardag. Je bent niet van dat rechtlijnige want wij zijn een lekker losse praktijk waar graag gelachen wordt. Verantwoording heb je want je gaat door tot het resultaat bereikt is wat jij voor ogen hebt. 

Bezit van een diploma? 

Da’s leuk maar ons maakt het niet uit, we zijn tenslotte op zoek naar iemand die van aanpakken weet en daar heb je geen diploma voor nodig, alleen de juiste houding en instelling. Heb je toch een aantal diploma’s dan zie we die wel op je CV staan. Werkervaring is geen must maar enige affiniteit met ons werk is natuurlijk wel mooi meegenomen. 

Ik moet hier ook alles zelf doen! 

Houd die gedachte vast want elke dag opnieuw redt jij een jong dynamisch, hard werkende fysiopraktijk in Barneveld van de afgrond. Een praktijk waar 7 zeer enthousiaste fysio’s, met elk hun eigen specialisatie, werken en iedere dag zorgen dat onze patiënten vrolijk en een stukje beter de deur uit gaan.  

Ben jij degene die er voor zorgt dat onze fysiotherapeuten zich over enkele weken afvragen hoe ze het in vredes naam ooit zonder jou hebben gedaan?  

Stuur dan je Cv met korte motivatie naar: 

praktijk@fysiobarneveld.nl 

t.a.v. De Gedreven Fysiotherapeut die op zoek is naar jou 

bellen mag ook, da’s nog sneller: 0342-414 814