ZwangerFit®

ZwangerFit®

ZwangerFit®

 

Fit je zwangerschap en de periode na je bevalling door met een leuke, no-nonsense en actieve training! Dit kan bij Fysio Barneveld met ZwangerFit®.

 

Voor wie?

ZwangerFit® is zowel voor de zwangere als pas bevallen vrouw. Vanaf 16 weken zwangerschap tot aan je bevalling kan je, afhankelijke van je gezondheid, deelnemen aan ZwangerFit®. Wil je na je zwangerschap (weer) instromen? Dat kan! Tussen 4 weken en 9 maanden na de bevalling ben je van harte welkom.

 

Waarom?

Onderzoek heeft uitgewezen dat de zwangerschap, bevalling en het herstel daarna beter verlopen bij een goed getraind lichaam van de vrouw. Hierdoor kunnen klachten en fysieke ongemakken rondom de zwangerschap worden voorkomen. Daarnaast is het gewoon hartstikke leuk en gezellig!

 

Inhoud

Voordat je mee kan doen, vindt er een intake plaats. Eventuele bijzonderheden rondom de zwangerschap en bevalling worden besproken en er kunnen vragen gesteld worden. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt wanneer je start met de training.

Er is een continue instroom en je bepaalt zelf hoe vaak je wilt komen (minimale afname 10 keer).

Het is een actieve, afwisselende training, gericht op conditie, spierversterking en stabilisatie. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan spiergroepen die veel belast worden rondom de zwangerschap en bevalling, denk aan de rug en het bekkenbodemgebied.

De trainingen worden veelal binnen gegeven, met soms een klein uitstapje naar buiten. Er wordt gebruik gemaakt van fitnessapparatuur en vrije oefeningen met of zonder oefenmateriaal (gewichten, oefenballen).

 

Er wordt rekening gehouden met ieders individuele niveau. Je kunt dus altijd mee doen, sportief of niet!

 

Één keer per 2-3 maanden wordt er een theorie-avond aangeboden. Vraag deze na bij Fysio Barneveld.

 

Wie, wat, waar?

Maandagavond van 19.30-20.30 uur

Bij Fysio Barneveld op de Bouwheerstraat 1a

Door Eline van den Brink; fysio- en manueeltherapeut en YVLO-ZwangerFit®-trainer.

 

Kosten

Eerste 10-strippenkaart inclusief intake €140,-

Vervolg 10-strippenkaart €110,-

Vervolg 5-strippenkaart €60,-

De strippenkaart is 4 maanden geldig (uitzonderingen als kraamtijd of tijdelijk stoppen op advies van verloskundige daar gelaten).

 

Interesse?

Bel of mail naar:

praktijk@fysiobarneveld.nl

0342- 4141814

Maak kennis met onze therapeuten

Het meest recente nieuws

GECOMBINEERDE LEEFSTIJL INTERVENTIE: de GLI

GECOMBINEERDE LEEFSTIJL INTERVENTIE: de GLI Met ingang van 2019, hebben de zorgverzekeraars een preventief leefstijlprogramma in het basispakket opgenomen, wat niet verrekend wordt met het...

Handtherapie

HANDTHERAPIE Sinds kort zijn wij een samenwerking gestart met Ergotherapie Praktijk Veluwe. U kunt terecht op dinsdagochtend en vrijdagochtend op de Bouwheerstraat 1A in Barneveld....

YVLO-ZwangerFit®

In verband met vakantie is er op 29 juli 2019, 5 en 12 augustus 2019 geen Zwangerfit. De lessen beginnen weer op 19 augustus 2019....