ZwangerFit®

ZwangerFit®

ZwangerFit®

 

Fit je zwangerschap en de periode na je bevalling door met een leuke, no-nonsense en actieve training! Dit kan bij Fysio Barneveld met ZwangerFit®.

 

Voor wie?

ZwangerFit® is zowel voor de zwangere als pas bevallen vrouw. Vanaf 16 weken zwangerschap tot aan je bevalling kan je, afhankelijke van je gezondheid, deelnemen aan ZwangerFit®. Wil je na je zwangerschap (weer) instromen? Dat kan! Tussen 4 weken en 9 maanden na de bevalling ben je van harte welkom.

 

Waarom?

Onderzoek heeft uitgewezen dat de zwangerschap, bevalling en het herstel daarna beter verlopen bij een goed getraind lichaam van de vrouw. Hierdoor kunnen klachten en fysieke ongemakken rondom de zwangerschap worden voorkomen. Daarnaast is het gewoon hartstikke leuk en gezellig!

 

Inhoud

Voordat je mee kan doen, vindt er een intake plaats. Eventuele bijzonderheden rondom de zwangerschap en bevalling worden besproken en er kunnen vragen gesteld worden. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt wanneer je start met de training.

Er is een continue instroom en je bepaalt zelf hoe vaak je wilt komen (minimale afname 10 keer).

Het is een actieve, afwisselende training, gericht op conditie, spierversterking en stabilisatie. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan spiergroepen die veel belast worden rondom de zwangerschap en bevalling, denk aan de rug en het bekkenbodemgebied.

De trainingen worden veelal binnen gegeven, met soms een klein uitstapje naar buiten. Er wordt gebruik gemaakt van fitnessapparatuur en vrije oefeningen met of zonder oefenmateriaal (gewichten, oefenballen).

 

Er wordt rekening gehouden met ieders individuele niveau. Je kunt dus altijd mee doen, sportief of niet!

 

Één keer per 2-3 maanden wordt er een theorie-avond aangeboden. Vraag deze na bij Fysio Barneveld.

 

Wie, wat, waar?

Maandagavond van 19.30-20.30 uur

Bij Fysio Barneveld op de Bouwheerstraat 1a

Door Eline van den Brink; fysio- en manueeltherapeut en YVLO-ZwangerFit®-trainer.

 

Kosten

Eerste 10-strippenkaart inclusief intake €140,-

Vervolg 10-strippenkaart €110,-

Vervolg 5-strippenkaart €60,-

De strippenkaart is 4 maanden geldig (uitzonderingen als kraamtijd of tijdelijk stoppen op advies van verloskundige daar gelaten).

 

Interesse?

Bel of mail naar:

praktijk@fysiobarneveld.nl

0342- 4141814

Maak kennis met onze therapeuten

Het meest recente nieuws

YVLO-ZwangerFit®

Binnenkort bij ons in de praktijk! Onze collega Eline van den Brink gaat binnenkort starten met YVLO-ZwangerFit® Hierbij wordt op een leuke en actieve manier...

Hooikoorts!

Heeft u last van hooikoorts? Medical tape kan u helpen! Het hooikoorts seizoen is dit jaar weer erg vroeg. Heeft u last van een verstopte...

Dry Needling, Nieuwe specialisatie bij Fysio Barneveld.

Sinds 26 november is Dry Needling toegevoegd aan onze  lijst met specialisaties. Christiaan Uil heeft de cursus met goed gevolg volbracht, wij zijn trots op...