Over ons

Over ons

Wij zijn een vakkundige en laagdrempelige praktijk bestaande uit gezellige, vakkundige en professionele fysiotherapeuten die met aandacht en enthousiasme met u aan de slag gaan om u zo optimaal mogelijk te helpen en te begeleiden. 

Een praktijk waar u centraal staat en indien nodig wordt begeleid met behulp van meerdere disciplines. Hierdoor ontstaat er een totaal pakket waarbij er aandacht is voor zowel lichaam als geest. U heeft de regie in eigen handen voor een gezonde leefstijl en mocht dit niet lukken dan zijn wij er om u te ondersteunen dat weer voor elkaar te krijgen. 

Door meerdere disciplines onder één dak te hebben, ontstaan er kortere lijnen waardoor snel en accuraat gehandeld en behandeld kan worden. De therapeuten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en volgen her- en bijscholingen, om u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen en begeleiden. 

Doordat wij geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, is er geen wachtlijst!

Wij zijn alle avonden open en indien nodig komen wij bij u aan huis.

Het team van Fysio Barneveld


Arrisina Drost

Fysiotherapeut/Oedeemtherapeut


Britte Riezebos

Fysiotherapeut


Anne Drapers

Fysiotherapeut


Jaap Stoffer

Fysiotherapeut


Jesse Grossat

Fysiotherapeut


Jacqueline van Lunsen

Office Manager

Samenwerkingen

Fysio Barneveld werkt samen met verschillende specialisten uit de omgeving.

De Rozelaar

Zorg voor mensen met verstandelijke beperking

De Rozelaar is er voor mensen met een verstandelijke beperking. We vinden iedereen uniek, gelijkwaardig en waardevol. We bieden zinvolle dagbesteding, een fijne plek om te wonen, ambulante coaching en behandeling en therapie.

Bij de Rozelaar vinden we gezond leven belangrijk. Hiervoor hebben we onder andere een eigen bewegingsagoog in dienst. “Iedere cliënt kan bij ons bewegen”.  Fysio Barneveld helpt en adviseert op locatie. 2 ochtenden in de week is een fysiotherapeut aanwezig op locatie om fysiotherapie te geven.

Bekijk website

Tharah (Siloah, zorggroep Sirjon)

Zorg voor mensen met een beperking

In Barneveld, het kippendorp op de Veluwe, staat Tharah. Binnen Tharah wordt zorg gegeven aan ongeveer 60 mensen met een beperking. Deze zorg wordt geboden vanuit de reformatorische identiteit. Deze identiteit krijgt concreet handen en voeten in onze zorg, in ons spreken en in onze locaties. Met een enthousiast team van medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze cliënten om hen het thuis te bieden dat ze verdienen. We willen onze cliënten een veilige woonomgeving bieden en daarnaast een plek waar ze uitdagend en zinvol werk kunnen verrichten.

Bekijk website

Zorghuys Vellerveste/Lelie Zorggroep

We bieden zorg aan senioren met dementie of een lichamelijke beperking

Zorghuys Vellerveste is een prachtig huis met 14 appartementen en 1 logeerkamer. Wilt u of uw naaste verzorgd en vertrouwd wonen in Barneveld? 
Dan bent u bij ons op het juiste adres. Samen met u zorgen we ervoor dat u zich thuis voelt en zoveel mogelijk kunt leven zoals u dat gewend bent. 
We bieden zorg aan senioren met dementie of een lichamelijke beperking. Ook voor tijdelijk verblijf en zorg in de laatste levensfase kunt u bij ons terecht.
 
De zorg en begeleiding in Vellerveste bieden wij vanuit Agathos, de reformatorische divisie van Lelie zorggroep. Samen met de medewerkers bepaalt u uw dagritme. Als u wilt, kunt u bijvoorbeeld helpen met de afwas, tafel dekken, de was opvouwen of aardappels schillen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om samen een spelletje te doen of de krant te lezen. Daarnaast is er een welzijnsteam die wekelijks activiteiten verzorgen zoals bewegen, creatieve activiteiten en maandsluitingen. Daaraan kunt u vrijblijvend meedoen. Voor meer informatie en contactgegevens zie: www.vellerveste.nl 
Bekijk website

NeboPlus

Wonen en zorg

Neboplus is een gevestigde naam in Barneveld en omstreken. Al decennia lang en daar zijn we met elkaar trots op. Neboplus is een woonzorgcentrum met een christelijke identiteit en biedt veel vormen van wonen en zorg onder één dak op zowel haar bekende locatie Nebo in Barneveld, als op twee nieuw te openen locaties in de regio. Dat doen we in en vanuit warme en sfeervolle huizen, met open deuren naar de omgeving.
Bekijk website

RondOm Podotherapeuten

Uw lopen is wat ons beweegt

Het leven is mooi. Zo mooi, dat u klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug niet kunt gebruiken. Want u geniet van beweging, beweging die het leven nóg mooier maakt. Of u nu wandelt, danst, hardloopt of springend door het leven gaat, wij zijn er om te helpen bij eventuele klachten.

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooruitstrevende podotherapeuten, MSU echografisten en bewegingswetenschappers. Onze podotherapeuten zijn zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van uw klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. Iedereen kan bij ons terecht, waaronder reuma- en diabetespatiënten, sporters en kinderen.

Bekijk website

Ergotherapie praktijk Veluwe

Experts in Doen!

Ergotherapie helpt mensen dagelijkse dingen doen. Bijvoorbeeld wassen en aankleden, eten klaar maken of boodschappen doen. Door ziekte, een handicap of ouderdom lukt dat soms niet meer. Ergotherapie kan ook helpen bij het dagelijkse werk thuis of op kantoor.


Ergotherapie is er voor jong en oud, dus voor kinderen en volwassenen. Iedereen die door gezondheidsklachten problemen heeft met dagelijkse handelingen, kan bij een ergotherapeut terecht.

Bekijk website

Fysiomaat

Uw herstel op maat

Onze professionele en hoog opgeleide fysio & manueletherapeuten, met samen meer als 50 jaar ervaring, begeleiden u met persoonlijke aandacht in het herstel en vermindering van uw klacht(en).

Bekijk website