Over ons

Over ons

Wij zijn een vakkundige en laagdrempelige praktijk bestaande uit gezellige, vakkundige en professionele fysiotherapeuten die met aandacht en enthousiasme met u aan de slag gaan om u zo optimaal mogelijk te helpen en te begeleiden. 

Een praktijk waar u centraal staat en indien nodig wordt begeleid met behulp van meerdere disciplines. Hierdoor ontstaat er een totaal pakket waarbij er aandacht is voor zowel lichaam als geest. U heeft de regie in eigen handen voor een gezonde leefstijl en mocht dit niet lukken dan zijn wij er om u te ondersteunen dat weer voor elkaar te krijgen. 

Door meerdere disciplines onder één dak te hebben, ontstaan er kortere lijnen waardoor snel en accuraat gehandeld en behandeld kan worden. De therapeuten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en volgen her- en bijscholingen, om u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen en begeleiden. 

Doordat wij geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, is er geen wachtlijst!

Wij zijn alle avonden open en indien nodig komen wij bij u aan huis.

 

Het team van FysioBarneveld


Petra van Tergouw
Praktijkassistente

Brigitte Lycklema
Fysiotherapeut

Arrisina Drost
Fysiotherapeut

Patricia Schulte
Fysiotherapeut

Christiaan Uil
Fysiotherapeut

Eline van den Brink
Fysiotherapeut

Giedo Teulen
Fysiotherapeut

Kimberly Eimers
Fysiotherapeut

Heidi Bakker
Interieurverzorgster

Samenwerkingen

Fysio Barneveld werkt samen met verschillende specialisten uit de omgeving.

image

Tomasoa

Jazz Dance Yvon Tomasoa

Jazz Dance Yvon Tomasoa, sinds 1980 een vaste waarde in het Barneveldse culturele leven, is een open school met leerlingen in de leeftijdscategorie 6 tot en met 50 jaar. De lessen zijn ontwikkeld voor zowel amateur-dansers als dansers met professionele dansambities. De klassen zijn ingedeeld op leeftijd en dansniveau.

Bekijk website
image

NeboPlus

Wonen en zorg

Neboplus is een sfeervol woonzorgcentrum met open deuren naar de samenleving. U kunt er goed wonen met zorg aan huis. Ook als wijkbewoner bent u er welkom, voor een activiteit, een vers bereide maaltijd in ons restaurant of een gesprek bij de koffie.

Bekijk website
image

RondOm Podotherapeuten

Uw lopen is wat ons beweegt

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooruitstrevende podotherapeuten (BHS), podotherapeut-MSU echografisten (BHS) en podotherapeut-bewegingswetenschappers (MSc) dat ondersteund wordt door zooltechnici en secretariële medewerkers.

Bekijk website
image

Summit Coaching

Voor nieuw en ondernemend inzicht

Geboren in het Noorden van Nederland. Erfenis van deze afkomst: een nuchtere en realistische kijk op leven en werken. Zo ook mijn visie over coaching en omgaan met mensen. Ik ben enthousiast, zit vol energie, benader het leven met humor en blijf met beide benen op de grond.

Bekijk website
image

Ergotherapie praktijk Veluwe

Experts in Doen!

U kunt bij ons terecht voor reguliere fysiotherapie en de specialisaties: manuele therapie, handtherapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie, psychosomatisch fysiotherapie en hart- vaat- en longfysiotherapie.

Bekijk website
image

Kisport

Martial Academy

Met meer dan 250 actieve leden is deze locatie 6 dagen per week open en beschikt het over zijn eigen pand. Met twee zalen, centrale hal, verschillende kantoren is het de plek om te komen sporten in Barneveld.

Bekijk website
image

Fysiomaat

Uw herstel op maat

Onze professionele en hoog opgeleide fysio & manueletherapeuten, met samen meer als 50 jaar ervaring, begeleiden u met persoonlijke aandacht in het herstel en vermindering van uw klacht(en).